www.comstrok.si

Košarica

prazna

Uporabnik

Slide_show3

Slide_show4

Slide_show5

PreviousNext

POSEBNA PONUDBA Tab1

AKCIJA LENOVO T510

 

TRGOVINA:

Splošni pogoji poslovanja
Pred uporabo naše spletne strani vam svetujemo, da si pazljivo preberete pogoje poslovanja. Še posebej vas prosimo, da si pazljivo preberete alinejo Garancija.
Prodajamo novo in rabljeno računalniško opremo, zato bodite pri nakupu pozorni kaj kupujete. Vsa rabljena računalniška oprema je stestirana in ima garancijo, razen če ne piše drugače. Dolžina garancije se razlikuje od artikla do artikla.


Cene
Vse cene so navedene v EUR in so končne cene (DDV je vštet v ceno). Vse cene so informativne in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bomo kupcu omogočil odstop od nakupa oziroma bomo skušali najti rešitev, ki bo ustrezala obema stranema.

Način plačila:
Plačilo po predračunu na naš poslovni TRR, s položnico po prevzemu pošiljke ali gotovinsko.

Garancija
Garancija velja samo ob predložitvi računa. Garancijska doba rabljenih artiklov se razlikuje, zato je za vsak produk posebej napisana na spletni strani in na računu.  Stroške dostave artikla krije kupec (v eno smer). Artikel je potrebno dostaviti do garancijskega roka. 

Garancija je neupravičena v primeru:

  • fizične poškodbe artikla,
  • nepooblaščenega posega v artikel (tudi menjava diska, rama...),
  • artikel je vrnjen brez garancijskega lista oz računa,
  • artikel je vrnjen brez zaščitnih svetlečih nalepk,
  • okvara je povzročena z nepravilno uporabo ali malomarnim ravnanjem z artiklom,
  • napačnega delovanja programske opreme.

V primeru neupravičene reklamacije se kupcu zaračuna diagnostika po trenutno veljavnem ceniku.

V primeru upravičene reklamacije vam artikel popravimo ali zamenjano, če se ga ne da popraviti. V primeru, da artikla nimamo na zalogi vam izdamo dobropis ali pa skupaj najdemo rešitev, ki bo spremenljiva za obe strani. Pri dobropisu se upošteva trenutna vrednost artikla na tdavrgu.

Dostava
Artikle lahko prevzamete na sedežu podjetja, lahko pa vam jih pošljemo na vaše stroške preko Pošte Slovenija. Stroški pošiljanja so odvisni od teže artikla in načina plačila (od 6 do 10 eur). Za artikle, ki jih imamo na zalogi, je predvidena dobava preko pošte 1-2 delovnih dni.

 

SERVIS:
Cene
Vse cene so navedene v EUR in so končne cene (DDV je vštet v ceno). Vse cene so informativne in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Garancija
Garancija vam damo za vse naše opravljene storitve. Če se ista napaka pojavi ponovno in je krivda na naši strani vam jo drugič odpravimo brezplačno!